تورکمن نیوز- سوارکاری: دبیر هیئت سوارکاری استان گلستان گفت: هفته هشتم مسابقات اسبدوانی کورس پائیزه کشور در مجموعه سوارکاری شهرستان گنبدکاووس استان گلستان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تورکمن نیوز، حکیم ایگدری اظهار داشت: هفته هشتم کورس اسبدوانی پاییزه کشور با شرکت 65 چابکسوار در 7 دور در مسافت یک هزار و یک هزار و 200 متری در مجموعه سوارکاری شهرستان گنبدکاووس استان گلستان برگزار شد.
وی افزود: در پایان این هفته از رقابتها بنیامین جرجانی با اسب نورگزل، یاسر جرجانی با اسبهای ریواورهان، ریوبندر و ریوسیلوا، ابوطالب چاریزاده با ماه مهر، امان محمد قلرعطا با اسب بای بای و نادر صالح پور با اسب هچدیو زودتر از دیگر چابکسواران به خط پایان رسیدند.
دبیر هیئت سوارکاری استان گلستان تصریح کرد: در پایان این رقابتها بیش از 523 میلیون و 250 هزار ریال جایزه نقدی به صاحبان اسبهای برتر اهدا شد.
در فصول مختلف مسابقات سوارکاری در پیستهای سوارکاری شهرستانهای آققلا، بندرترکمن و گنبدکاووس در استان گلستان برگزار میشود./خبرگزاری تسنیم
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.