تورکمن نیوز: قائم مقام وزير كشور در امور اجتماعي و فرهنگي گفت: اسيدپاشيهاي اصفهان زنجيرهاي نبوده است و تاكنون سه تا چهار نفر به عنوان متهم دستگير شدهاند.
مرتضي ميرباقري در حاشيه شصت و هشتمين جلسه شوراي اجتماعي كشور كه ديروز در وزارت كشور برگزار شد، با بيان مطالب بالا اظهار كرد: براساس گزارش استاندار اصفهان به هيچ وجه نگراني در سطح استان اصفهان نسبت به اسيدپاشي وجود ندارد. البته با اين اقدامات جنون آميز مقابله ميشود و نوع و شدت مقابله در كاهش اين گونه اقدامات مؤثر است.
وي در ادامه گفت:پس از وقوع اسيدپاشيهاي اصفهان حوزههاي ذيربط در استان اصفهان اقدامات در اين زمينه را انجام دادند و وزير كشور فرداي روز اسيدپاشي با استاندار اصفهان همه ابعاد اين مسئله را بررسي كرد.
ميرباقري درباره نامه وزير كشور به منظور اعتراض به طرح آمران به معروف به رئيس مجلس شوراي اسلامي اظهار كرد: در زمينه امر به معروف و نهي از منكر قوانين بالادستي وجود دارد و براي فعاليت در اين زمينه به قانون جديدي نياز نداريم. اگر تشخيص دهيم كه اتفاقاتي كه در صحن مجلس در زمينه اين طرح رخ ميدهد نيازمند اصلاحاتي است، دولت وارد عمل ميشود.
قائم مقام وزير كشور در امور اجتماعي و فرهنگي تصريح كرد:در صورتي كه اين طرح بار مالي داشته باشد شوراي نگهبان با آن مخالفت ميكند در زمينه حقوقي نيز افرادي مانند معاون حقوقي رئيس جمهور، حضور دارند و مباحث لازم را مطرح ميكنند. در كل در زمينه امر به معروف و نهي از منكر نيازي به چنين طرحهايي نيست.
منبع: عصر ایرانیان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.