اخبار اقتصادی-تورکمننیوز- رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: امروز (۱ مرداد) سومین کارخانه تولید ید در استان با ظرفیت ۴۰۰ تن کلنگ زنی می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، حسینقلی قوانلو، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: گروه سرمایهگذاری غدیر که مربوط به وزارت دفاع است، با پیگیریهایی که صورت گرفت قرار شد در دو سه بخش در استان سرمایه گذاری کند.
وی افزود: یکی از موضوعات پیشنهادی ما بحث « ید» و دیگری تولید کاغذ از معادن صدف کوهی بود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: به همین منظور سه محدوده را به صورت ترک تشریفات برای ید در اختیار گروه سرمایه گذاری غدیر قرار دادیم و جواز تأسیس برای تولید 400 تن ید را نیز صادر کردیم.
وی گفت: مجوز تولید کاغذ سنگی نیز به این گروه داده شد اما چون مکان اجری طرح هنوز قطعی نشده است، کلنگزنی آن امروز انجام نمی شود. شهرستان گنبدکاووس با کم آبی مواجه است برای همین این کارخانه باید در شهرک صنعتی یکی از شهرستانهای آزادشهر یا رامیان مستقر شود.
به گفته قوانلو، مجموع سرمایه گذاری گروه غدیر در استان برای این دو طرح 120 میلیارد تومان خواهد بود.
وی با بیان اینکه 50 میلیارد تومان در بخش تولید ید سرمایهگذاری خواهد شد، اظهار کرد: طی یکسال تا یکسال و نیم آینده کارخانه سوم تولید ید در استان احداث می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: با این احداث این کارخانه، ظرفیت تولید ید در استان به هزار تن میرسد در حالیکه در ابتدای دولت این میزان 65 تن بود.
وی درباره اشتغالزایی این طرح هم گفت: به طور متوسط استحصال هر 200 تن ید بین 150 تا 200 نفر اشتغال دارد با اینحال بستگی به نوع تکنولوژی که سرمایه گذاراز آن استفاده می کند، دارد. پیش بینی می کنیم با احداث این کارخانه در منطقه محروم استان، حداقل200 اشتغال مستقیم ایجاد شود.
گفتنی است، ظهر امروز ( یک مرداد) نیز نشست خبری درباره اجرای این طرح با حضور استاندار و مدیرعامل گروه سرمایه گذاری غدیر برگزار می شود و پس از آن نیز کلنگ سومین کارخانه ید در منطقه اینچهبرون به زمین زده خواهد شد.
گردآوری: گروه خبر تورکمننیوز
https://telegram.me/TurkmensNews
منبع: shabestan.ir
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.