تورکمن نیوز - اخبار ویژه گنبد: در مراسم همایش تجلیل از معلمان نمونه شهرستان گنبد کاووس، كه در موسسه آموزش عالي شمس گنبد برگزار شد، رئيس اين موسسه گفت: در دنياي امروز، علم بستر همه امور است و معلم مبداء علم محسوب ميشود.
به گزارش سایت خبری تحلیلی ترکمن نیوز، علي اكبر رجبي افزود: رهبر معظم انقلاب نيز به همين دليل به علم اهميت فراوان ميدهند و اگر امروز دنيا در مورد انرژي هستهاي با ايران مذاكره ميكند، ناشي از پيشرفت علمي كشور است.
رجبی افزود: اگر امروز دشمنان نگران موشکهای ایران هستند این ماحصل تلاش جوانان ما در زمینه علمی است و همه پایه و اساس نظام جمهوری اسلامی ایران بر پایه علم و آگاهی است.
وي تصريح كرد: با بارور كردن فكر و انديشه در جامعه ميتوانيم دشمن را به زانو دربياوريم و تنها از راه علم و دانش است كه مي توانيم حرف خود را به كرسي بنشانيم و بستر اين مسير نيز آموزش و پرورش است.
در این مراسم از خانوادههای فرهنگی حادثه دیده فاجعه منا و همچنین 47 معلم نمونه که 2 نفر از آنان استانی و بقیه شهرستانی بودند، تجلیل شد.
برای دیدن گزارش تصویری این مراسم اینجا کلیک کنید.
شبکه خبری گلستان و ترکمن صحرا:
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.