اخبار گرگان-تورکمننیوز: رئیس کل دادگستری گلستان گفت: حکم قصاص فردی که مهر امسال در عملیات تعقیب و گریز، مامور نیرو انتظامی استان را به شهادت رسانده بود در شعبه ۱۵ دیوان عالی کشور تایید شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، به نقل از دادگستری گلستان، هادی هاشمیان با اعلام این خبر اظهار کرد: این فرد به اتهام، زورگیری، تیراندازی با اسلحه و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم، از سوی ماموران نیروی انتظامی تحت تعقیب بود که در این تعقیب و گریز پنج مامور نیروی انتظامی را زخمی کرد و متاسفانه یکی از ماموران به نام گروهبان یکم حسین دیلم کتولی بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
وی افزود: قاتل و دیگر متهم که تحت تعقیب بودند همان روز دستگیر و پرونده آنان برای رسیدگی به شعبه ی بازپرسی دادسرای آق قلا فرستاده شد.
هاشمیان ادامه داد: پرونده متهم پس از صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست برای رسیدگی به شعبه یک کیفری استان فرستاده شد که در این شعبه، متهم به قصاص نفس محکوم و پرونده برای تایید حکم قصاص به دیوان عالی کشور فرستاده شد.
وی افزود: دیوان عالی کشور هم حکم قصاص این فرد را تایید و پرونده برای صدور اجازه ی اجرای حکم قصاص (استیذان) به دفتر رئیس قوه قضاییه ارسال شد.
هاشمیان گفت: بلافاصله پس از صدور استیذان، حکم قصاص مجرم اجرا می شود./مهر
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.