اخبار شهرستان مراوهتپه - تورکمننیوز: مسئول بخش روحانیون سپاه نینوای استان گلستان با تشریح عوامل مختلف پیروزی انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد: روح استکبارستیزی مردم ایران ضامن پیروزی انقلاب اسلامی بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، حجت الاسلام ابری روز پنجشنبه در راهپیمایی و آیین بزرگداشت یوم الله 13آبان که با حضور خانواده های معظم شهدا، فرماندار، بخشدار، دانش آموزان، دانشجویان، وقشرهای مختلف مردم شهرستان مرزی مراوه تپه برگزار شد، افزود: آمریکای جنایتکار برای مقابله با آرمان های انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) توطئه های مختلفی را به اجرا درآورد.
وی گفت: براین اساس، وقایع یوم الله 13آبان درنقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی بود که تبعید حضرت امام خمینی(ره)، شهادت دانش آموزان و دانشجویان و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا از جمله وقایع این روز تاریخی است.
حجت الاسلام ابری خاطرنشان کرد: ناامنی هایی که در کشور های مختلف روی می دهد از سفارتخانه های آمریکا و کشورهای وابسته به استکبارجهانی سرچشمه می گیرد.
در ادامه این مراسم، مردم شهرستان مرزی مراوه تپه با فریاد شعارهای انقلابی وکوبنده، درجهت اعلام نفرت وانزجار خود، پرچم های آمریکا واسرائیل و تندیس هایی که به عنوان نماد این کشورها تهیه شده بود، به آتش کشیدند.
مراسم روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با شرکت خانواده های شهیدان، روحانیون، بخشدار، دانش آموزان، دانشجویان و قشرهای مختلف مردم در روستای گلیداغ مرکز بخش گلیداغ شهرستان مراوه تپه برگزار شد.
در این مراسم مردم روستاهای مختلف بخش گلیداغ با شرکت در راهپیمایی و گوش فرا دادن به سخنرانی های صورت گرفته، سالروز یوم الله 13آبان را گرامی د اشتند./ایرنا
شهرستان مراوه تپه با بیش از60هزار نفر جمعیت در منتهی الیه شرق استان گلستان قرار دارد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.