تورکمن نیوز- اخبار گلستان: نیروهای یگان حفاظت شیلات گلستان در هنگام انجام ماموریت گشتزنی در دریا صیادان غیرمجاز را شناسایی و متوقف کردند.
به گزارش سایت خبری تحلیلی ترکمن نیوز، سرهنگ پاسدار غفار سعیدی نسب فرمانده یگان حفاظت شیلات استان گلستان اظهار داشت: نیروهای یگان حفاظت در یک مرحله گشت مشترک دریایی در حوزه استحفاظی خواجه نفس و گمیشان برای حفاظت از دامهای خاویاری و پاکسازی منطقه، 5 فروند قایق موتوری با 6 سرنشین به همراه ادوات و آلات صیادی غیر مجاز را شناسایی کردند.
وی تصریح کرد: در این مرحله از گشتزنی یک فروند قایق موتوری 15 قوه اسب، یک فروند قایق موتوری 8 قوه اسب، سه فروند قایق موتوری 5 قوه اسب و در مجموع 5 فروند قایق موتوری غیرمجاز، 15 کیلوگرم ماهی استخوانی، 24 رشته دام استخوانی و یک دستگاه گوشی همراه از صیادان غیرمجاز کشف و ضبط شد.
فرمانده یگان حفاظت شیلات استان گلستان افزود: با اقدام نیروهای گشتی جهت توقیف قایق، کلیه آلات و ادوات صیادی آنها ضبط و کشف و به پایگاه انتقال داده شد.
وی تصریح کرد: متهمان به همراه آلات و ادوات کشف شده پس از تشکیل پرونده قضایی برای رسیدگی به مراجع قضایی و دادسرای عمومی انقلاب شهرستان ترکمن و گمیشان معرفی و اعزام شدند.
سعیدینسب گفت: تعداد 100 رشته دام استخوانی بلاصاحب، توسط ماموران یگان حفاظت شیلات استان در گشت زنی و پاکسازی، از دریا جمع آوری شد.
منبع: اداره کل شیلات گلستان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.