اخبار گلستان-تورکمننیوز- در پی شدت گرفتن بارندگی در بیشتر مناطق شمال کشور؛ شرکت آب منطقه ای گلستان با صدور اطلاعیه ای از مردم استان خواست که از مسیر رودخانه ها و مسیل ها دوری کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، در این اطلاعیه آمده است: با توجه به پیش بینی بارش شدید در برخی مناطق گلستان طی امروز چهارشنبه ششم اردیبهشت و احتمال وقوع سیلاب های شدید نقطه ای در حاشیه برخی رودخانه های استان ضمن اعلام هشدار تاکید می گردد که از هرگونه تردد یا استقرار در مسیر رودخانه ها، مسیل ها، کانال ها و حاشیه و پایاب سدها و تاسیسات آبی به طور جدی پرهیز شود.
گلستان به دلیل شرایط اقلیمی و جغرافیایی از جمله مناطق سیل خیز کشورمان است./ایرنا
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.