اخبار آققلا- توركمننيوز: مسئول اورژانس 115 شهرستان آق قلا گفت: روز گذشته بر اثر انفجار کپسول گاز در منزل مسکونی در آق قلا دو نفر به شدت دچار سوختگی شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، نظری اظهار کرد: ساعت 18:55 دقیقه روز گذشته انفجار کپسول گاز در یک منزل مسکونی به مرکز فوریت های پزشکی شهرستان آق قلا گزارش شد.
وی افزود: بر اثر این انفجار یک مرد 60 ساله و یک پسر بچه 6 ساله دچار سوختگی بالای 80 درصد شدند.
نظری تصریح کرد: ماموران اورژانس اقدامات درمانی اولیه را بر روی مصدومان انجام و آنها را بلافاصله به بیمارستان آل جلیل آق قلا منتقل کردند.
مسئول اورژانس 115 شهرستان آق قلا اضافه کرد: مصدومان این حادثه در ادامه به بیمارستان سوانح سوختگی گرگان منتقل شدند و در حال حاضر در بخش آی سیو این بیمارستان بستری هستند.
منبع: ايسنا
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.