توکمن نیوز – یاشار نیازی: علیرغم تأخیر زیاد، جلسه اطلاعرسانی با مسئولین و تنی چند از اساتید مؤسسه آموزش عالی شمس گنبد؛ با عنوان نشست خبری در معیت اصحاب رسانه و خبرنگاران ساعت 11 شروع شد.
میزبانی این نشست را رئیس دانشگاه امیناله هلاکو و پروفسور علی اکبر رجبی رئیس هیئت مؤسس دانشگاه شمس به عهده داشتند.
پس از خیر مقدم سمیعی مجری نشست و قراعت قرآن مجید توسط قاری؛ سرود جمهوری اسلامی ایران در سالن اجتماعات زیبا و باشکوه دانشگاه طنین انداز شده و همگی به احترام قیام کردند.
امین اله هلاکو رئیس دانشگاه به جایگاه دعوت شده و به خبرنگاران و اصحاب رسانه سلام و خیر مقدم گفتند و ابتدا از تأخیر شروع جلسه عذرخواسته و گفتند انتظار داشتیم خبرنگاران و جمعیت بیشتری حضور داشته باشیند اما همین هم اتفاق میمونیست و به فال نیک میگیریم.
رئیس دانشگاه گفت: هدف ما از این نشست خبری اطلاع رسانی خوب و بهینه در ارتباط با اهل رسانه و خبرنگاران میباشد، چرا که اتفاقات خوبی در این مکان فرهنگی اموزشی صورت میگیرد و ما سعی داریم اخبار مثبت دانشگاه را از طریق رسانهها به مردم برسانیم ضمن اینکه موسسه غیر انتفاعی شمس رتبه اول استان را در آموزش عالی داریم.
سپس رئیس دانشگاه شمس اذعان داشت: اطاله کلام نمیکنم و با دعوت پروفسور علی اکبر رجبی به جایگاه گفت: در معیت اصحاب رسانه و خبرنگاران از سخنان پروفسور بهره میبریم.
پروفسور رجبی بعد از سلام و خیر مقدم گفت: من به رسانه و خبرنگاران ایمان دارم؛ چرا که خبرنگاران گوش و چشم مردم هستند و اگر خبرنگاران وظیفه خود را به درستی انجام دهند در جامعه هرگز کسی جرأت دزدی نخواهند کرد.
وی در خصوص اهمیت رسانه گفت: در پاریس جلسه بین المللی یونسکو دعوت بودیم سال 84 بود، در آنجا از یکی مسئولین که دوستم هستند سوال کردم شما اگه یکی از مسئولین دولتی یا مدیران اداری دزدی کنه چکار میکنید؟ در پاسخ گفت: هیچی، فقط بطریقی خبرش را به رسانه و خبرنگاران میرسانیم، دمار از روزگار خاطی درمیارن طوری که سرآخر عاصی شده و مجبور به استعفائ میشود، خبرنگاران آبروی دزد اقتصادی و خاطی را میبرند دیگر هیچ زندانی بدتر از اون نمیشه که شب و روز نداشته باشد طرف، بعد از آن که استعفا داد سراغش میرویم و میپرسیم جریان شایعات چیست و ...
پروفسور رجبی اذعان داشت: از شما خبرنگاران انتظار میرود تا با انتقال اخبار خوب آموزشی و فرهنگی دانشگاه به مردم منطقه روحیه خوبی برای همشهریان ایجاد کنید.
پروفسور ادامه داد: خودم بزرگ شده همینجا و بومی هستم در مینودشت تحصیل کردم و آرزویمان این بود گنبد را ببینیم؛ چرا که گنبد از همان قدیم شهری بزرگ، پرجمعیت و معروف بود، بلحاظ مشکلات ایاب و ذهاب در آن زمان آمدن به این شهر تاریخی بسیار سخت بود. از همان دوران کودکی دیدگاه خاصی به مردم خوب گنبد داشتم و آمدم این مؤسسه را راهاندازی کردم و در اینجا با تمام وجودم سرمایهگذاری کردم و با کمک هیئت امنا و مؤسسین سرمایهگذاری خوبی در اینجا صورت گرفت به نحوی که تاکنون فقط بالغ بر 20 میلیارد تومان تأسیسات ساختمانی و عمرانی ایجاد کردهایم و از این مبلغ بیش از 12 میلیارد تومان را هیئت مؤسس و هیئت امنای سرمایهگذاری تأمین کردهاند.
علی اکبر رجبی اذعان داشت: سالنهای بزرگ و باشکوه که میبینید و الان در سالن اجتماعات هستیم برای استفاده عموم شهروندان آماده کردهایم. در اینجا میتوانیم مراسم عذاداری و مراسم عروسی برگزار کنیم، چراکه زندگی یکنواخت نیست و باید هردوباشند که به تکامل برسیم و عذاداری خالی و یا همیشه شاد بودن یکنواختی و کسالت ایجاد میکند.
پروفسور گفت: من اعتقاد دارم اطلاع رسانی و من شما را به عنوان نمایندگان افکار عمومی جامعه هستید قول میدهم که در اینجا دانشگاهی تمام عیار ایجاد کنیم که در کل منطقه و در میان کشورهای اطراف هم درجه یک و مطرح باشیم.
پروفسور رجبی ادامه داد: مؤسسه آموزش عالی شمس را در سال 1386 در خیابان سرابی با اجاره کردن ساختمانی تأسیس و آغاز به کار کردیم و محل کنونی بیش از 5 هکتار است که از آقای بابایی خریداری کردیم و به شکل امروزی به بهرهبرداری رساندیم.
رجبی گفت: خودم پروفسور هستهای هستم، شاگردان زیادی تربیت کردهام که مدارج دکترا را طی کردهاند و خودشان پروفسور شدهاند. ما نگرشمان به افق بیکران است و لحظهای و کوتاه بین نیستیم و آینده درخشانی را برای دانشگاه و شهرگنبد کاووس ایمان داریم. باور کنید خیلی از خودمان مایه گذاشتهایم حتی قسمتی از اموال خانهام را برای دانشگاه آوردهام مثلا قسمتی از گلهای گلخانه را از خانه آوردم، چند میز که استادان و همکاران در دانشگاه استفاده میکنند از منزل آوردهام، برای شرکت در جلسات مختلف و ماهیانه عایدی نمیگیرم و تنها دانشگاه هذینه تاکسی و ایاب ذهاب را پرداخت میکند و همه اینها از روی علاقه است و هیچ به مالاندوزی و ثروت اندوزی تمایل ندارم و بیشتر برنامه ما برای بالا بردن سطح فرهنگی، علمی و آموزشی دانشگاه و شهر گنبد است.
پروفسور رجبی گفت: دانشگاه ما مستقل است و آنرا با فنی و حرفهای مقایسه نکنید مانند دانشگاه شریف، امیر کبیر و غیره از همان مجوزها برخورداریم و کاملا مستقل و گسترش پذیر هستیم.
وی گفت: امکانات عالی اینجا ایجاد کردهایم که تنها در دانشگاههای دولتی میتوان آنها را دید اما چون تاکنون نتونستیم به خوبی از طریق رسانه ارائه کنیم اطلاع رسانی نشده است.
علی اکبر رجبی ادامه داد: سالنهای اینجا را 17 اردیبهشت افتتاح کردیم و به بهرهبرداری رساندیم و در هفته اول همین شنبه گذشته مراسم عروسی و ازدواج 40 زوج را در اینجا برگزار کردیم و به صورت رایگان دراختیارشان قراردادیم.
پروفسور در خصوص نامگذاری دانشگاه گفت: وقتی در خصوص نامگذاری این مؤسسه جلسهای داشتهاند با من تماس گرفتند و من که تازه از خواب برخواسته بودم به یاد شعر شمس تبریزی افتادم و پیشنهاد شمس را دادم که عام پسند هم بود و هیچگونه قومیتگرایی هم درونش نداشت.
درپاسخ سوال یکی از همکاران پروفسور رجبی اذعان داشت: مؤسسه عالی شمس تنها فنی و مهندسی نیست، بلکه دانشگاهی جامع است و میتواند هنری و یا رشتههای دیگر هم تدریس شود و در آینده گسترش خواهیم داد و مانند دیگر دانشگاههای جامع همه رشتهها در آن مانند؛ علوم انسانی، علوم پزشکی و ... خواهیم داشت اما به لحاظ غالب دانشگاه با رشته فنی و مهندسی شروع کردهایم.
رجبی گفت: دانشجویان و دانشآموختگان را طوری بار میآوریم که خودشان ببینند به کدام رشته و تخصص و فنی میتوانند روی آورند و بیشتر عملگرا و کاری باشند.
به طور مثال میدانیم که بیشترین اختراعات بشر در زمان جنگجهانی دوم بوده!!! چرا ؟؟؟ برای اینکه نیاز بوده و این نیاز هست که برای ما رشتههای تحصیلی و دانش لازم که باید با فنآوری همراه باشه رو به دنبال میاره.
در ادامه مهندس هلاکو رئیس دانشگاه گفت: یکی از دغدغههای اصلی ما این است که دانشجویان بعد از فاراغ التحصیل شدن چه وضعیتی دارند و آنها را رها نمیکنیم و رسد میکنیم که آیا شاغل شدهاند یا خیر.
در پایان رئیس دانشگاه هلاکو و پروفسور رجبی از اصحاب رسانه و خبرنگاران تقدیر و تشکر کردند که در این جلسه اطلاع رسانی شرکت کردهاند و قول دادند از این پس انزوای گذشته را جبران و با خبرنگاران ارتباط بیشتری داشته باشند و خواستند که ما خبرنگاران جهت اطلاع همشهریان و رساندن اخبار خوب به فرزندان خودمان تلاش نمائیم چرا که به اصحاب رسانه و خبرنگاران ایمان داریم.
معرفی هلاکو رئیس مؤسسه آموزش عالی شمس:
مهندس امین اله هلاکو - کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرمافزار دانشگاه تربیت مدرس تهران
معرفی رجبی رئیس هیئت مؤسس دانشگاه شمس:
پروفسور علی اکبر رجبی سال 1334 در قریه قدس روستای بخش مرکزی میامی بدنیا آمده در سال 1341 تحصیلات رسمی خود را از مینودشت آغاز نموده و دوره کارشناسی فیزیک را از دانشگاه فردوسی مشهد 85 دریافت و کارشناسی ارشد فیزیک را دانشگاه مازندان و تربیت مدرس سال 63 دریافت کردند. وی دکتری رشته علوم و تکنولوژی هستهای را از دانشگاه صنعتی امیر کبیر در سال 1374 اخذ نموده و دکترای تخصصی PH.D فیزیک هستهای نظری شدهاند وی هماکنون عضو هیئت علمی تمام وقت و استاد دانشگاه صنعتی شاهرود میباشند.
در ادامه توجهتان را به گزارش تصویری نشست خبری دانشگاه شمس گنبد جلب میکنم:
دیدگاهها