تورکمن نیوز- حوادث: در حالی که همزمان با آخرین روز از تعطیلات عید فطر وقوع طوفان و سیل در استانهای تهران و البرز 14 کشته برجای گذاشت، در فاصله نه چندان دور و همزمان با این وقایع دریای خزر 11 تن را به کام مرگ کشاند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تورکمن نیوز، بر اساسی گزارشی که سازمان پزشکی قانونی از آمار کشته شدگان در دریای خزر منتشر کرده است در طول تعطیلات عید سعید فطر هفت تن در استان مازندران و چهار تن نیز در آبهای گیلان جان خود را از دست دادهاند.
در میان فوت شدگان که همگی آنها مرد بودند، هشت تن در دریا غرق شده و سه تن دیگر نیز در رودخانه جان باختهاند که تمامی آنان در خارج محدوده طرح سالمسازی دریا دچار حادثه شدهاند.
همچنین امار ارائه شده از پزشکی قانونی مازندران نیز بیانگر این است که پنج تن در روز عید سعید فطر و دو تن نیز یک روز قبل از آن جانباختهاند، سه تن نیز در ساحل محمودآباد و یک تن در ساحل شهرستان نور قربانی دریا شدهاند.
منبع: ایسنا
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند.
نظرات منتشر شده مخاطبین به منزله تایید یا رد آن توسط تورکمننیوز نیست و تنها در جهت رعایت حقوق نظر دهندگان انتشار مییابد.